Bermulanya Kisah Aku :)

My Photo
Zetty, Limabelas, Kuala Lumpur, SMK Puterijaya (:

Monday, August 2, 2010

TAK PUAS HATI

당신은 페이스 북여 켓 싶지 않을 수 없습니까? 그것은 당신이 한국인가 보네? 당신은 마을의 모퉁이 근처에 앉아 때! 난 이미 당신과 함께 오래된 환자입니다. 나는 환자 난 화을 표현해야하기 때문에, 내가 지켜 볼수는 없다했다. 난 사실 당신과 함께 지켜 볼수는 없다어요! 나도 알아 라, 라 행복한 네가 축이지 캣 페이 스북,하지만 난 그것을 만지는 일을 내가 자랑 싶어. HAIH, 나를 menyampah! = '=

Saturday, June 26, 2010

HIDUP MATA SEPET !

Arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhh !!! frust frust frust . KOREA selatan boleh kalah nan uruguay . Aku cam ta caye jer . eeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!! BENGANG ! hisshhh .. tensyenn ..

Tapi ta per .. ARGENTINA aku ade lagi . it okeyy . HAHA . argentina do the BEST


P/S: malas na update banyak2 , tgh marah+tensyen+bengang+emosi=kesemuanya !!


Monday, June 21, 2010

BIKIN GUA PANAS JEERRRRR !!!

Fuhhh .. nasib baik aku ingt ak nyer email nan password blog aku . HAHAHA . tetiba jer rasa na mengupdate blog . Puas la jugak ak cari dalam recycly bin kepala otak aku . HEHEHEH . Eh lupa lak .. na bagi salam . HEHE . assalamualaikum .. Aku na update blog nie sebab aku ade satu citer howttt punya . Ta howt pon , saja na kasi korang gabra . ECECECECEHHH . hahahah . OKE OKE . da na start nie ..

Tadi en time aku dan segeng yang sekepala dengan aku iaitu SHAHIRA , YUMI dan RAZILA balik dari sekola , kitorang dah plan nak pergi silverphill pas tue g dinamic lakk . then teros ke KEDAI WAFER .. HAHAH . banyak en persinggahan kitorang . Diowang kata nan aku , semenjak aku balik nan diowang nie .. mesti ade tempat nak bersinggah . HAHAH . korang jgn nak salah en aku pulak eaaaa .

Oke pastu pastu , ecececeh , ta sabar da nie .. Kitorang meneruskan perjalanan .. Depan kedai moto kitorang rasa malas jer nak lalu at kedai moto , ue sebab abg2 at kedai moto tue pon da kenal kitorang da pon . HHAHA . Tapi na wat cem ne en , da situ jer jalan yg ade .. hahaha . Sesampai jer kat at traffic light , ak ,YUMI , SHAHIRA A.K.A HEECHUL bertelagah kejap , yer la ... SHAHIRA A.K.A HEECHUL TUE suruh YUMI teman en dia g silverphill sebab RAZILA malas nak g banyak tempat galak2 kali . Yer la , kunk wat nyer pengsan .. sapa nak angkut , HHHAHA Then SHAHIRA A.K.A HEECHUL suroh aku pulak meneman kan dia , ishhh , aku dh la malas gila doee . Btw , ta per la .. disebab en dia membe aku , aku teman kan la jugakk .. EMMMM . =.= Then RAZILA suro kitorang tunggu at kedai wafer .. Kitorang pon yer kan jer laaa ..

Sampai jer at kedai wafer .. HAAAA !! disini la cerita bermula . hehehehe .. RAZILA dengan membe ak yg lagi satu nie SAIHAH .. beli wafer . Pastu ,, aku dgn SHAHIRA A.K.A HEECHUL baru jer sampai at kedai wafer. SHAHIRA A.K.A HEECHUL nie pulak terus masok then mintak satu wafer . Duit pon dia dah bayar .

Nak dipendekkan citer la kan ,, acik yg tukang buat wafer cakap at kitorang duit tak cukup . Then dia mcm nak tuduh yg kitorang nie menipu dia , KEPALA ATOK DIE !! Time tue , memg kitorang anti gila da nan acik tue . Da berbakul sumpah seranah kitorang ucapkan dgn penuh ikhlas dalam HATI . hahaha . Yang si SAIHAH pulak mula la berdebat dgn acik nie untuk membuktikan yg diowang nie ta bersalah .. Aku nan YUMI hanya mampu memandang jer , coz kitorang tak beli .. HUHUHU T_T


Pastue , dah habeh selesai berdebat , dia mula la buat muka busuk dia tue . ALAMAK AII . bikin panas jer . Dia pon buat jer la . wafer tue .. memang la dia kena buat , sebab budak2 nie dah bayar . INGAT KITORANG NIE MENIPU KER ??? tau la kitorang nie budak2 agi . Dia yg ta pandai buat keje .. Lepas tue , bley plak dia bagi nasihat cakap .. "JANGAN BUAT MACAM TUE , SUSAH ACIK NANTI " adoiyaaii , acik tue menyusahkan diri sendiri . Padahal benda kecik jer punnn . Kitorang pon berlalu dari kedai itu dengan hati yang sebal . ISHH , sejak dari kejadian kitorang pon berazam tak nak dtg kedai dia lagi !! BLUERKK !!

p/s:KITORANG PON TAK HADAP LA AIIIH .. BANYAK G KEDAI LAIN .:) SEKIAN TERIMA KASIH :D

Monday, May 3, 2010

mana air ?

Ari nie at umah aku air tak ade , ntah pe masalah aku pon tak tau . mak aku na masak nasi pon ta dapt , berlapar la aku ari nie . adooiii . Air keluar macam air kencing kucing . siott .!! aku tak suka .. stress betol aku . hanya disebabkan air . HAHA . Ayah aku da bising2 da nie . HAHA . reda jer la !! mana la pekeja yg bertanggungjawab terhadap air nie . korang jgn makan gaji buta yer :) .
HARAP MAKLUM !!

Wednesday, March 3, 2010

penat gila ari nie , kawat jer doe . pas ue muke berbelang . memang cantek arh , muke aku doe , HAHA .
pAS ue ckunk aku da banyak makan da doe ckunk . mak aku kater badan cem TONG ! , ade ke patot . tpi aku tengok oke je , SLIM a . haha .

haiish

Saturday, February 6, 2010

APA TAJUK ?

whooaa , lama gilaa aa ta bukak blog aku . Entah2 da bersawang da doee , HHA ,
Adala dalam 3 minggu , HHA , lamaaa en ,,

Aku ta bukak coz ta tao na citer apaaa , HHa , tapi aku ta tao a asal tetiba nawaitu na bukak blog aku yg kurang membangunn , HHA ,
Tengah borink na mampuiih nie ,

hurmm , aku ta de citer pon senor nye , cuma na luah en rasa keboringan yg da tahap .. aku sendiri pon ta dapat menafsir en nye

emm , sok ade kenduri '
bukan satu tapi ade due kenduriii ,
hHA , excited makan FREE ,
ye a ,, rezeki jgn ditolak , musoh jagn di carii .. HHa

ALHAMDULILAHH ,,

Saturday, January 23, 2010

nyawa-nyawa ikan

FUUH , FUHH ,

ohooi , penat giler doe ari nie , ari nie aku merentas desa , mangg AIIH , na separuh mati berlari ,
Aku ta dapat nom pon , DA memg 3 tahun berturut-turut ta dpt nom , HAHA ,

Ma aku kater bagus la kaloe aku lari , kaloe ta at rumah tue , asyik tido jer , HAHA ,
k , aku terima nasihat ue dengan aty yg terbuka ;)

Ari nie aku ta g tusyn pon , HHA . CZ penat larie en , bley wat alasn ta ya g tusyn :)

Balik rumah , aku teros makan , then tidoe sampai kol 7 malam , ngee~

MEmg nyenyak giler r tidoe :D